Bejelentkezés

rFactor2 szerver

Hotlaps

A jelszó: drf2

Társoldalak

clanhomebanner

Virtualpark

Mediafire logo 3

Statisztika

Látogatók
59
Cikkek
51
Cikkmegtekintések találatai
26738

Ki van jelen?

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Új tagok

  • szityka
  • F4Zi
  • jozsi23
  • Adamovics
  • darylbradygp

Változások és vezetőségi nyilatkozat

Az utolsó két futamon nem jelent meg és nem is jelezte a hiányzást az alábbi három ember.
- Kökény József
- Borkovits Bálint
- Kökény József
- Farkas Márton
- Újvárosi Benjámin
- Gál Miklós
Az Általános szabályzat értelmében (2.§/3. pont) az autókból ki lettek írva, hogy feleslegesen ne foglalják azt.

Továbbá:


A legutolsó futamon nagy port kavart a pályát elhagyók szélesítése.
Mivel a mezőny 14 tagjából 10-en hagyták el négy kerékkel a pályát, így drasztikus és morált csökkentő szankció lenne, ha mindenkinek büntetés lenne kiszabva emiatt. Az előbb említett számok csak az egyes kanyarban lettek figyelve és csak 30 körön át. Így biztos, hogy a fenti szám mást mutatna, ha a teljes mezőny minden kanyarban tett megmozdulását megnéztük volna.
Emellett a szabályzat csak az előnyszerzéssel járó szélesítést, illetve vágást bünteti, viszont a Spielberg-i pályán ilyen nem volt. Sőt, a rázókő és a magas bukkanósáv csak rontott a köridőn. Ettől függetlenül többen is jogosan adtak hangot a nem tetszésüknek, hogy többen is azzal akartak gyorsabbak lenni, hogy rendszeresen nem az ideális íven autóztak.
A bírói testület végeredményben arra az egyhangú döntésre jutott, hogy legyen ez az utolsó figyelmeztetés.
Nem az a célunk, hogy a mostani mezőnyt szétugrasszuk, hanem hogy összekovácsoljunk egy friss magot, akikkel hosszútávon tudunk tervezni és akik miatt a jövőben is lesz értelme a ligát fenntartani.
Az 5 évvel ezelőtt indult ligatagság erőteljesen lerotálódott, nagyon sokan vagytok új emberek jelenleg és a célunk, hogy össze tudjunk rakni egy olyan minőségi és hosszútávon is magas létszámmal bíró mezőnyt, hogy érdemes legyen nálunk felvállalni a jelenlétet.
Ehhez azonban kelletek Ti is!
Megköszönnénk előre is, ha a továbbiakban a vezetőségi felhívásoknak eleget tennétek, mert azoknak mindig oka van. Unalomból és/vagy poénból nem szoktuk senkinek se a vezetési stílusát méltatni vagy kritizálni.
Közös érdek az arany középút megtalálása, mert amíg néhányan sportszerűen betartják a szabályzatban leírtakat, addig mások nem foglalkozva ezzel, mondhatni a saját fejük után mennek. Ami több emberből is negatív ingert váltott ki.
Ezzel egyidőben megpróbálunk olyan pályákat közzétenni, amikben kevés az esély a fentebb taglalt szabálytalankodásra.
Viszont ettől a múltkori esettől eltekintve szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy továbbra aktivitást mutat nálunk és időt szántok a következő fordulóra való felkészülésben.

Utolsó fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Chat

Logóink

DRF logo mini new

logo new 1

Teamspeak

A szerver IP: clanhome.ddns.net:9987
Jelszó: ch
A TS3 szobák jelszava: drfliga