Bejelentkezés

rFactor2 szerver

Hotlaps

A jelszó: drf2

Társoldalak

clanhomebanner

Virtualpark

Mediafire logo 3

Statisztika

Látogatók
59
Cikkek
51
Cikkmegtekintések találatai
26734

Ki van jelen?

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Új tagok

  • szityka
  • F4Zi
  • jozsi23
  • Adamovics
  • darylbradygp

Egy korszak vége

rf2 logo

A mai nappal egy korszak véget ér itt nálunk, azaz a rFactor1-el szakítunk.
A DTM2016-os bajnokságnak a mai nappal vége, a tervezett utolsónak szánt Hockenheim-i futam már nem lesz megrendezve.

Mivel a rFactor2-re való átállásunk még nem teljes, így ahhoz még várni kell a leendő modifikációra.
Viszont, mindenkinek hagyunk időt, hogy a következő időszakban beszerezze a játékot.

A továbbiakban is zárt kasznis bajnokságaink lesznek, de az, hogy DTM vagy GT, az még nem végleges. Igaz, az eddigi előkészületek a Blancpain GT Series 2016-ról szóltak.

Mivel az egyetlen megmaradt alapítótag Szantai Laci családi okok miatt hosszabb távon inaktív státuszban van (két kis gyerek mellett nehéz még erre is időt szakítania), így az átállás nagy részét a többiek vitték eddig és viszik továbbra is a vállukon, Szabó Gyuri vezényletével.

Nem szeretnénk a liga megszüntetését, mert tudjuk, hogy több tagunk is, akik itt nálunk eddig nem mutatkoztak rFactor2-es szerverünkön, más ligáknál aktívak. Egyrészt rájuk és a leendő rFactor2 tulajdonosokra építünk és nem egy új mezőny összeállítását tartjuk elsődleges opciónak.
Tudjuk, hogy a mezőnyön sokat nyom, ha van közvetítés a futamokon. Ebből kifolyólag az első időszakban a szerveren megjelenők létszámából szeretnénk felmérni, hogy lesz-e értelme beleinvesztálunk a közvetítésbe. Mert ugye 5-6 fős érdeklődésnél ezt a lehetőséget nem fogjuk alkalmazni, mondhatni értelmetlen és nem hozna nézettséget se.
Az átállást nem egyik napról a másikra tervezzük, azaz nem szándékunk az első használható MOD megjelenése után pár héttel már a bajnokságot elindítani. Viszont, ha rövid időn belül összejön egy normálnak mondható 11-14 fő, akkor azzal már érdemesnek látjuk, hogy belevágjunk.

Reméljük, hogy együttműködőek lesztek és nem a világhálón olvasható negatív tapasztalatok fognak dönteni Nálatok, hogy megveszitek-e a játékot.
Ha bárkinek kérdése lesz az átállással vagy a rFactor2 technikai részével kapcsolatban, azt a fórumban felteheti majd, amire megpróbálunk rövid időn belül reagálni majd.

Utolsó fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Chat

Logóink

DRF logo mini new

logo new 1

Teamspeak

A szerver IP: clanhome.ddns.net:9987
Jelszó: ch
A TS3 szobák jelszava: drfliga