Bejelentkezés

rFactor2 szerver

Hotlaps

A jelszó: drf2

Logóink (2018)

DRF LOGO FELIRATOS

DRF LOGO MINI

Társoldalak

clanhomebanner

Virtualpark

Mediafire logo 3

Ki van jelen?

Oldalainkat 74 vendég és 1 tag böngészi

  • Szantai80

Új tagok

  • Walint
  • DaveStunter
  • Styl
  • tommy9711
  • PanoxZ

Statisztika

Látogatók
70
Cikkek
66
Cikkmegtekintések találatai
37130

GP3 - 2017

Időszak:
2018.01.20 - 2018.05.26.

Teszt időszak: Non-Stop 2 óra 30 perc
Időmérő: 20:00 20 perc
Warm Up1: ~20:22 8 perc
1. futam: 20:30 30 perc
Warm Up2: ~21:03 10-12 perc
2. futam: ~21:15 30 perc


Tabella frissítése legkésőbb a futamot követő nap, ha nincs óvás.

 

1.: A GP3 2017 nevű modifikáció hosszú évek után az első olyan, amit a ligánkban úgy alkalmazunk bajnokság formájában, hogy a fizikáján nem módosítottunk semmit. Az eredeti verzió a Steam-en is megtalálható, amit "marcoroud" készített. Viszont abban a 2016/2017-es évadok szerepelnek, amiből mi most csak a 2017-es festéseket fogjuk használni. Emellett lehetőség van a saját festés elkészítésére. A hozzávaló Templates a LETÖLTÉSEK menüben megtalálható.
A modifikációban sajnos az első benyomásunk az volt, hogy a hangzása nem hasonlít a valós autóhoz, így azt módosítottuk, valamint finomítva lett több segédhangnak a hallhatósága is.

2.: A szerverre továbbra is a valós neveddel lépj fel! Ennek a beállításához a "Cikkek" menüpontban találsz segítséget. Aki nem így cselekszik, azt a nem beazonosíthatóság miatt nem fogjuk pontozni a futamok után! Kizárólag a drfliga1 és a drfliga2 néven szereplő versenyzőket fogjuk így pontozásban értékelni. Viszont, az Ő kilétükről tudjuk, hogy a vezetőség által invitált vendégekről van szó és kik valójában. A valós nevük a drfliga1 illetve a drfliga2 nevek mellett fel lesz a tabellában is tüntetve.

3.: A modifikáció tartalmazza a DRS-t. Teszt időszakban nincs korlátozás a használatára, viszont a futamokon már a játék szabja meg, hogy mikor használható.
- Kiválló időjárási körülmények esetén a rajt utáni második körtől.
- Vizes pálya és/vagy esős időjárás esetén a játék nem engedi a használatát.

 

Egyedi festés:

Ebben a bajnokságban lehet saját festéssel is indulni!
Ha tudtok, akkor írjatok csapatnevet is. Ha nem tud mindenki kitalálni valamit, az se baj, legfeljebb a festés alapján vagy a más által megadott csapat alá lesz besorolva.
Lehetőség szerint szeretnénk, ha legalább 2 fő adna egy csapatot.

Az elkészült autó festésedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldd el *.zip vagy *.rar fájlba csomagolva.
A csatolt fájlok elnevezései az alábbiak legyenek:
- kasztni: sajatnevBODY.dds
- Szárnyak: sajatnevWING.dds
- Sisak: sajatnevHELMET.dds
A festések elkészítési határideje: 2018. 01.18. éjfél!

 

Tesztidőszak:
A szerveren változó időjárás van érvényben, aminek az előrejezése a főoldalon látható.
A teszt hossza 2 óra 30 perc.
A versenyen való indulás alap feltétele, hogy minimum 20 mért köröd legyen. Ez a HotLaps-on a "Laps2" oszlopban található.

Nem az a lényeg, hogy a HotLaps-on minél jobb köridőd és minél több mért köröd legyen, hanem hogy tanuld be a pálya nyomvonalát és emellett a verseny hétvége időjárásának leginkább megfelelő autóbeállítást készíts!

 

Időmérő:
Hossza 20 perc és mindenki a pályán tartózkodhat egy időben. Azaz nincs privát időmérő edzés.
A boxutcából való kihajtáskor és az oda való behajtáskor vedd figyelembe az esetleg felfestett záróvonalat! Az ideális íven csak abban az esetben haladj, ha ezzel nem akadályozol senkit a mért körében!
Az időmérő edzés lejárta után ne hagyd el a szervert, mert a rendszer a sor végére fog tenni, ha visszajössz és ez felesleges plusz munkát ad a szerverkezelőnek!

 

Warm Up:
A verseny napján kétszer is ilyen esemény, de mind a kétszer él az a szabály, miszerint ne menj mért kört és lehetőség szerint a boxutcán keresztül közlekedj!
A futam rajtja előtt a szerverkezelő 1-2 perccel mindenkitől kér egy bejelentkezést a játékbeli Chat-en keresztül, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy mindenki készen áll a futam rajtra.
A második Warm Up alatt kerül sor a rajtsorrend módosításra is (részletek lentebb).

 

Futamok:
Mind a két futam ugyanazon az estén kerül megrendezésre. A hozzávetőleges időpontokat a lap tetején olvashattad.
Ha az első futamon bármi okból megszakadt a versenyed, legyen az baleset vagy internet probléma, attól a második futamon ismét indulhatsz!
Viszont nem teszünk különbséget, hogy az előbb említett két ok közül melyik miatt szakítottad meg az első futamot, de mindenképpen csak az utolsó rajt helyről vághatsz neki a második futamnak!

Első futam: A rajt sorrend az időmérő edzés eredményével azonos.

Második futam: Az időmérő edzés eredménye alapján:
- Ha a verseny esemény estéjén a létszám maximum 12 fő, akkor az időmérő edzés eredménye alapján a legjobb 6 versenyző fordul a rajtrácson.
- Ha a verseny esemény estéjén a létszám minimum 13 fő vagy több, akkor az időmérő edzés eredménye alapján a legjobb 8 versenyző fordul a rajtrácson.

 

Pontozás:

Az időmérő edzésen a legjobb mért kört 4 ponttal jutalmazzuk.

Ha a futamokon a teljes táv 90%-át teljesítetted, akkor már jár a pont.

Helyezés: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10-től
Pontszám: 25 18 15 12 10 8 6 4 2 1

 

Utolsó fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Chat

Közösségi hálózatunk

Facebook Join Our Group

follow2

Instagram logo

Teamspeak

A szerver IP: clanhome.ddns.net:9987
Jelszó: ch
A TS3 szobák jelszava: drfliga