|

MALB logo

Újra itt az ősz, újra fel fognak bőgni a virtuális motorok.
Viszont most egy új fajta bajnokságba kerültünk bele. Jobban mondva a szervezés nagyrészét Szántai Laci vállalta fel még a nyár elején.
Hogy miről is van szó?
Van rajtunk kívül még jó néhány liga, akik ével óta létszám hiánnyal küzd és jött az ötlet, hogy mi lenne, ha ezek a ligák egymás ellen versenyeznének?
Nem összeolvadás, nem közösködés, hanem egy bajnokság, ahol remélhetőleg meg tudjuk a szervert tölteni és végre sikerül nagyobb létszámú mezőnyben is körözni a pályán.
Minden liga 6 főt nevezhet a bajnokságba, egyenlőre 4 liga van ebben benne.
Bobos Liga, HRF1RT, MPL és mi, a DRF Liga.
A modifikáció egy módosított (fizikában egalizált) WTCR 2018-as csomag.
A futamok ugyanúgy 2 hetente lesznek lebonyolítva, szombat esténként. Valamint, a NX Tv bevállalta, hogy közvetíteni is fogja a futamokat.
2x20 perc +1 kör lesz a táv, 7 pályán és súlybüntetéssel lesz a mezőny egyensúlyban tartva.
Az elmúlt szezonokban nálunk aktívan résztvevőkre számítunk főként. Kérjük is Őket, hogy ennek a cikknek a facebook csoportban való közzétett posztja alatt nyilatkozzanak, hogy vállalják a bajnokságot.
- Balázs Béla
- Bükkös Róbert
- Csizmadia Sándor
- Fazekas Bálint
- Szántai László
- Zsebe József
Valamint Szabó György a Bobos Liga színeiben fog visszatérni, mint kölcsön ember. Emellett, ha van rá lehetőség, akkor Pszota Attilának is keresünk helyet másik ligánál, ha van bárhol üres hely.

A DRF Liga ebben az őszi szezonban nem indít saját bajnokságot és emellett a mi AC-s szerverünket használja majd ez a bajnokság is.
Ettől függetlenül a rFactor2-es szerver él továbbra is, ha van rá igény, akkor ott tudunk a most rajta lévő GT3-as modifikációval FunRace-eket lebonyolítani.
Mindenkinek ezúton kívánunk sok sikert és jó eredményeket!

A bajnokság a MALB oldalon érhető el.