|

Ahogy azt korábban említettük, a háttérben elkezdtünk együtt dolgozni 2017 októberétől az Arrabona Racing Team-el, akik a Formula Student, a világ egyik legrangosabb mérnökversenyének élvonalába tartoznak.
A jövő mérnökeit köszönthetjük a tagjaik között, akik egyszerűsített fogalmazással, de egy kicsinyített Formula autót megépítve kell, hogy megmutassák a tudásukat a nemzetközi mezőnyben. Az ART tagjai a győri Széchenyi István Egyetem diákjai és minden tanévben van cserélődés a tagságban, mert csak az iskolai előadásokat látogatók lehetnek benne a Team-ben.
Hogy kerülünk mi a képbe?
A legutóbbi DTM bajnokságunkon már párszor említettük, hogy van a drfliga1 nevű profil, amit az ART pilótái (legutóbb Jecs Miklós) használnak és mellette Illés Tamás is az ART tagja. Ők nálunk gyakorolhatják a versenyzés különböző szituációit a virtuális környezetben, ezzel is szeretnénk fejleszteni Őket, hogy a valóságban minél jobb eredményt szerezzenek a csapatuknak.
Viszont, a közös munkánknak ez csak egy kisebb szelete.
Az együttműködésünk viszont nem ezen alapul, hanem egy komolyabb tevékenységen, ami még most van készülőben és kapcsolódik a szimulátorozáshoz, azaz a virtuális világhoz.
Erről hamarosan újabb hírben fogunk tájékoztatni Titeket, amint eléri azt a szintet a folyamatban lévő munka fázis.

FS Surprise