A felhasználókra minden esetben vonatkoznak a magyarországi jogszabályok. Mindenki egyenrangú, amíg nem vét a szabályok ellen.


1. Jelentkezési feltételek:
- 16. betöltött életév;
- Kormány megléte;
- Az ajánlott gépigénynek megfelelő számítógép;
- Stabil, nem Wifi-s vagy mobil internetes kapcsolat;


2. Kizárási okok:
- Senkit semmilyen formában nem lehet a nemi hova tartozása, a vallása, a származása vagy a lakhelye miatt negativan illetni!
- A bajnokság Facebook oldalán/csoportjában olyan hangnemet használni tilos, ami láthatóan vitát gerjeszt a kizárás ugyanúgy érvényes mind a két helyről;
- A futamokon összegyűjtött büntetés eléri azt a szintet, ami alapján a bajnokságból kizárható;
- A szabályzatok értelmében nem büntethető a szerveren folytatott viselkedése nyomán, de közfelháborodást kelt a viselkedése;
- Többszöri regisztráció esetén minden fiók blokkolása és a regisztrációnál használt e-mail címek jelentése Spam-ként az erre szakosodott oldalakon. A honlapon aktívan fut a Spambotcheck nevű program, ami többek közt ebben is hatékony segítség.

3. Profil létrehozása:
A regisztráció alkalmával meg kell adni a Captcha kódot (ami nálunk annyit tesz, hogy ki kell rakni a kép hiányzó elemeit) és utána a kapott e-mail-ben szereplő linket használva kell aktiválni a profilt.
A jelszó 8 karakterből álljon legalább, amibe kell két szám és egy nagybetű is.
Lehetnek olyan e-mail címek, amik a liga vezetőségének gyanúsak (pl.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), az ilyen regisztrációknál nem kizárt az admin részéről a profil blokkolása. Az utóbbi években többször is összeomlott a honlap és a szolgáltatónknál lévő többi nagy cég levelezése és honlapja is, mert tőlünk hatalmas mennyiségű Spam és Malvare átok tette tönkre a hálózatot és a levelezéseket. Erre most már nagy figyelmet fordítunk és indoklás nélkül törlünk minden kétes kiszolgálóról történt e-mail regisztrációt.

4. Fórum használata:
Lehetőség van saját bejegyzés létrehozására, ha még nincs abban a témában már egy indítva. A téma címe legyen egyértelmű, a leírása vagy az új téma első bejegyzése tartalmazza a konkrét dolgot, ami miatt a fórum bejegyzés meg lett nyitva.
Ha valakinek a posztjára vagy hozzászólására válaszolsz, akkor használd az "Idézet" gombot. Ha számodra hasznos volt valakinek a hozzászólása, akkor nyomjál rá nyugodtan a "Köszönet" gombra. Ezzel egymásnak tudjátok a rangját emelni és ebből is látjuk, hogy van-e értelme a külön fórum fenntartásának.
Szeretnénk, ha a liga Facebook oldaláról/csoportjából a társalgás átkerülne a honlapra. Másrészt így az új tagok se azt látják, mintha egy élettelen liga lenne és egy rossz, egymással nem beszélgető társaság.
Saját profilképet is lehet feltölteni (képméret: 2,0 Mb), másrészt a feltölthető kép formátumok: jpg,jpeg,gif,png.
A hozzászólásokban felötlhető maximális képméret: 700 kb vagy 800x800 px. Lehetőség van bélyegképek feltöltésére is, ezek 50x50 px méretűek lehetnek.

5. Reklámok:
Engedélyezett (a vezetőség belegyezése nem szükséges):
- Másik liga bajnokságáról szól, de nem ütközik a mi futamaink időpontjával;
- Olyan modifikáció vagy pálya a téma, ami kapcsolatos a liga pillanatnyi vagy leendő arculatával.
Tiltott:
- Másik liga bajnokságának olyan reklámozása, amelyiknek a futam időpontja ütközik a mi időpontunkkal.
- Pornográf vagy közerkölcsnek felháborító honlapok, videók vagy cikkek közzététele.
- A liga arculatával nem megegyező modifikáció vagy pálya reklámozása. (Például Rally MOD vagy salakos pálya)
Ez utóbbiakat töröljük és felszólítjuk a közzétevőt a tevékenység befejezésére. Második alkalom után blokkoljuk a profilját és kizárjuk az aktuális bajnokságból, ha abban aktív résztvevő. A tiltás végleges, nem visszavonható.
Ez érvényes a liga honlapján és a Facebook csoportban/oldalon is.
5.1. Kitiltott személyek:
A fentebb említett bármely okból kitiltott személyeket külön listázzuk.
Nem visszaélni akarunk vele és nem jó hírnevet csorbítani, mert csak azok kerülnek fel a listára, akik valamelyik szabályzatban szereplő passzus ellen vétkeztek. Természetesen indoklással, hogy a másik ligákból információ szerzés gyanánt ide látogató tudomást szerezhessen, hogy az adott személyt érdemes-e náluk aktív tag státuszba emelni.
A kitiltottak listája nem nyilvános, hanem csak a nálunk regisztrált tagok számára elérhető.

6. Saját készítésű modifikációink jogkörei:
- A liga az általa készített modifikációkat minden esetben javítja, ha az arra rá szorul.
- Saját virtuális (valóságban nem létező) modifikációinál a felhasznált modelleket és az esetleges módosítások részleteit a Credits fájlban rögzíti, forrás megjelöléssel.