foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Szerver információ:
Assetto Corsa Competizione
DRFLIGA.HU - Jelszó NINCS!Bejelentkezés

TeamSpeak3

TS3 IP: 54.36.232.189:9993
Jelszó nincs

Ki van jelen?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Ezúton szeretnénk értesíteni minden tagunkat, hogy a mai naptól a rFactor2 vonalat bizonytalan időre felfüggesztjük!
Előzmény, teljes őszinteséggel és szégyenérzet nélkül:
Több itthoni liga életében volt egy válság nagyjából 5 évvel ezelőtt, s nagyon sokan (köztük mi is) azóta is csak lézengtünk.
A továbbiakban a hosszú ideje már központi magnak számító tagokkal az elmúlt napokban egyeztetve arra a döntésre jutottunk, hogy mondhatni kilépünk a saját árnyékunkból és nyitunk a nagyvilág felé.
Ez a lépés volt számunkra az elmúlt időszakot tekintve az eddigi legpozitívabb visszajelzésű. Igen, néhány nap leforgása alatt!
Ugyanis kerestünk olyan lehetőséget, amivel olyan irányt tudunk venni, hogy növekedjen a szerveren lévő aktivitás.
Utánajártunk más szimulátor játékoknak és végül az Assetto Corsa Competizione mellett döntöttünk.
Az elmúlt években mindent megtettünk, hogy egyrészt a ligát, másrészt a rFactor1-2 modifikációit bővítsük főként a DTM-mel. Viszont ennek a korszaknak vége.
A valós bajnokság ahogy már olvashattátok igencsak negatív hírekkel indította az évet. Lásd: Aston Martin kivonulása idén és az Audi pedig jövőre szándékozik elhagyni a sorozatot.
Így a mi részünkről sincs értelme a modding részét folytatni.
A jelenleg beharangozott bajnokság is arra a sorsra jutott, mint a korábbiak. Nagy volt az öröm ujjongás, de amikor a szerverre kellett volna felmenni, akkor minimális létszám volt erre hajlandó.
Na, ebből lett elegünk!
Ez a hozzáállás magyar szimes társadalomra az utóbbi években a jellemző. Sajnos.
Meguntuk a sok munkaóra beleölését egy-egy projektbe és a felesleges pénzköltést is a szerverre, a moddinghoz használatos programokra és mindenre...
A célunk eddig is az volt, hogy egy jó mezőnyt sikerüljön összehoznunk a szerveren, de ez, hogy mondhatni a kutyát se érdekli, ez így már sok. Ebben ugye egyetérthetünk?
S ez nem csak nálunk, hanem azon a szinten, ahol jelenleg évek óta tartózkodunk, a többi ligánál is A(!) fő probléma.
Viszont, ami az érdekes, hogy ez csak kis hazánkban lett így!
Na, ez az, amiből mi a továbbiakban nem kérünk!
Az ACC jelenleg a 2018/2019-es Blancpain sorozatok összes autóját és pályáját tartalmazza. Az alapjáték 10 pályát és 200 darab feletti festést foglal magába.
Kiadtak nemrég egy DLC-t hozzá, amibe beleraktak 4 másik pályát, amivel így már az Intercontinental GT bajnokságot is lehet akár használni.
Viszont mi maradunk egyenlőre az alap játéknál.
És amire az előbb a pozitív visszajelzést írtam, az az, hogy a szerver jelenleg nincs jelszóval ellátva, így erre bárki csatlakozhat.
Az elmúlt egy hét tapasztalata, hogy mi alig férünk fel, mert a nap 24 órájából legalább 16 órán keresztül meg van telve a szerver! Főként külföldiekkel! De minimum 5-7 ember mindig fent van.
Na, hoppá!
Ugye, milyen érdekes?
Szóval, aki velünk tart, az jól jár, aki viszont a továbbiakban is ki akar maradni egy jó buliból, az maradjon ezen túl is inkatív...!
A részletekről, azaz a játék bemutatásáról és a bajnoksággal kapcsolatos tervekről, a következő napokban lesznek hírek az weboldalunkon.
Ami még fontos, hogy az ACC nem konkrétan ligázásra készült, hanem a Blancpain GT sorozat hivatalos Esport játéka.
Így vannak dolgok, amik egyenlőre még hiányoznak (Pl. Hotlaps), de elég sűrűn adnak ki hozzá javításokat, amikben csurran-cseppen új tartalom is.
Ezeknek a tudatában kellett nekünk is szemléletet váltani és nem a játékot a ligához szabni, hanem nekünk kell alkalmazkodni hozzá.
Az első konkrét bajnokságunkat ősszel tervezzük vele, addig nonstop, azaz szinte bármikor lehet Funrace-en részt venni. A szerveren van 60 perc teszt, 15 perc kvali és 20 perc futam. Amikor ez végigment, kezdi előlről.
A pályákat hetente fogjuk cserélni.
Ami lényeges még:
Van a játékban egy beépített tapasztalati értékelési rendszer, ezt kell mindenkinek fejleszteni. A szerver kihasználhatóság is ehhez van kötve.
Jelenleg 0-ás szinttel már be lehet lépni, de így csak 10 férőhelyet biztosít a játék a szerveren. Ha emeljük (és meg van adva konkrétan, hogy milyen értékre) ezt a tapasztalati minimum szintet, akkor engedni fogja mind a 32 helyet.
Nos, ezt szeretnénk a nyílt szerverrel és az őszig tartó nyitott rendszerrel felfejleszteni, hogy utána a szervert teljes mértékben ki tudjuk használni.
De ez már egy másik cikk tartalma lenne.

Legutóbbi hozzászólások

Instagram oldalunk

logo new

Facebook oldalunk

logo new

Facebook csoportunk

logo new