foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Szerver információ:
Assetto Corsa Competizione
DRFLIGA.HU - Jelszó NINCS!Általános autó beállítási segédlet, ami 23 elemet sorol fel, hogy a számodra leginkább vezethetőbb "setup"-ot el tudd készíteni.
Elsődleges információként szeretnénk megjegyezni, hogy amit Te csinálsz beállítás, az Neked optimális! Lehet, hogy azt másnak átadva Ő is jó vagy jobb köröket fut, mint Te, de ez ne aggasszon! A vezetési stílusok között nincs két egyforma, így valaki egy bizonyos autó beállításból többet is ki tud hozni.
Ellenben, ha valaki Neked küld autó beállítást és a közelében sem vagy az Ő vagy a többiek köridejének, akkor inkább maradj a saját "setup"-odnál.

Összeállítottunk egy rövid listát a két legfontosabb problémáról és a lenti táblázatban meg is találod bővebben az instrukciókat. A sorszámok jelölik, hogy a lenti listában hányadikként találod, az egyszerűbb megtalálás érdekében. Ezek az állítási lehetőségek ABC sorrendben vannak a kifejezéseket alapul véve.
Ettől függetlenül a lenti táblázatban felsorolt többi elem is fontos, de ezek szoktak lenni az általános vezethetőségi problémák.

ALULKORMANYZOTTSAG TULKORMANYZOTTSAG

Az alábbi útmutató a szimuláció módot veszi alapul, ahol semmilyen segédeszköz nem avatkozik bele az autó reakcióiba (NO HELP), azaz a beállitásaidra érkező reakciók a maximumon lesznek.
Minden egyes változtatást követnie kell pár tesztkörnek, hogy lássuk a pozitív vagy negatív hatást.
A táblázat egyszerűen kilistáz minden jelzést és az ehhez szükséges módosításokat is jelöli.
Minden módosítás több elemet befolyásolhat!
Ha pedig egyszer már több változtatás nem hajtható végre az adott elemen, akkor annak a konfigurációját késznek tekintheted.

SETUP GUIDE